19 Μαΐ 2011

Φωτογραφίες από τις εκλογές. Part: 2







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 σχόλια:

  1. Stin prwti fotografia exete svisei apo tin mplouza to cozi.. Sas peirazei i diafimisi alla to na dixnete prosopa xwris na exete parei egkrisi einai kalitero..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επέτρεψε μας το νομικό πλαίσιο τουλάχιστον για έναν χώρο όπως είναι το ΤΕΙ και σε ημέρα εκλογών να το ξέρουμε καλύτερα. Είμαστε τόσο προσεκτικοί σε τέτοια νομικά θέματα. Είδαμε παιδιά να φεύγουν την ώρα της φωτογράφισης. Και δεύτερον είχαμε φλας αν και δεν χρειαζόταν μόνο και μόνο για να δείτε ότι φωτογραφίζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλος στην γενική συνέλευση κλείσαμε τα πρόσωπα αν και εκεί μπορούσαμε να τα δημοσιεύσουμε μόνο κι μόνο γιατί εμείς θεωρήσαμε πως αυτό έπρεπε να γίνει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και με τα έκτροπα που έγιναν κανένα πρόσωπο δεν θα κρύβαμε. Είστε και είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την χθεσινή κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κρυσταλλια δεν σας πειραζει οταν τα κανετε αλλα σας πειραζει οταν σας βλεπουνε... μπορει κανεις να παρατηρησει αλλωστε στην τριτη και στην τελευταια φωτογραφια τις αναρθρες κραυγες γεματες νοημα... ο φανατισμος και η αντιπαλοτητα σας εφαγε ρεεεεεεεεεεε! παρτε χαμπαρι νοιωστε μια φορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα να δεις κάτι κριάρια... Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.