17 Μαΐ 2011

ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟ...







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 σχόλια:

  1. Μπορεί να το θεωρείτε αξιοθρήνητα τα πανό και τις αφίσες.. Αλλά κάποια παιδιά κόπιασαν και κουράστικαν για να τα τοποθετήσουν και για να αγωνιστούν για ενα καλύτερο Τει. Και σχετικά με τις αφίσες που ειναι κάτω είναι λόγο του αέρα και τις βροχής! Αλλιώς θα τις είχαμε μαζέψει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sorry αλλα εγω προσωπικά δεν βλεπω να σκίζεστε κιόλας για το κοινο καλο αλλα μονο για την προβολη της παραταξης. Προσωπικά ανήκω σε παραταξη αλλα και πάλι με ενοχλουν όλα αυτά. Αφίσες, πανό, προσηλυτισμός…
    Δεν νομίζω ότι χρειάζονται όλα αυτά για να προσελκύσετε κοσμο.
    Κάντε την διαφορά για μια φορα και θα δείτε την αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα πει καποιοι κοπιασαν δεν καταλαβα? μιλας λες και ειστε οι ηρωες του 1821! επειδη κρεμασες ενα πανο που εγω προσωπικα δεν θελω καν να βλεπω, και το οποιο με τη βροχη και τον αερα σκιστηκε και εγινε ενα θεαμα που δεν θελω να βλεπω ακομα περισσοτερο, τι παει να πει οτι θα σας τιμαμε κιολας? συγχαρητηρια λοιπον που χυσατε το αιμα σας για το ΤΕΙ.

    Υ Γ απαλασσεστε λογο βλακειας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι σε αυτήν την χώρα ότι αυτού του είδους ο " αγώνας " δηλ τα πανό και οι αφίσες είναι ήδη ξεπερασμένος, θα πρέπει να μπούμε σε μια νέα εποχή χωρίς κόντρες και ανταγωνισμούς... αυτά τα μέσα καλός μας έφεραν μέχρι εδώ αλλά αν συνεχίσουμε με αυτά πιστεύω ότι μόνο πίσω θα μας πάμε και μάλιστα πολλά χρόνια. Αυτό μπορούμε να το συμπεράνουμε και από την απομυθοποίηση του ίδιου του πολιτικού συστήματος που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο ένα εργαλείο για την δημοκρατία άσχετα αν εμείς του έχουμε δώσει χαρακτήρα οπαδικό. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε κάτι χρήσιμο κι όχι κάτι μεγαλεπήβολο μαζί με τις εκλογές κάντε κι ένα δημοψήφισμα στον χώρο του ΤΕΙ για το αν οι φοιτητές θέλουν να υπάρχουν αφίσες στο ΤΕΙ και να είστε σίγουροι ότι τότε θα έχετε μεγαλύτερη συμμετοχή στο δημοψήφισμα παρά στης εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτε θα καταλαβετε οτι το ΤΕΙ δεν ειναι τσαντιρι? ΠΟΤΕ????? το μονο που λειπει ειναι να βαλετε και διαφημισεις με σαλαμακια αερος... ενταξει και αυτα κοπο θελουνε να τα βαλετε, αλλα ευχαριστω δεν θα πω σας το λεω απο τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που τα θεωρεί όλα αυτά ξεπερασμένα. Κάντε την αλλαγή ρε παιδιά έλεος δλδ. Τελικά το teikastoria.blogspot.com πρέπει να κατέβει σε εκλογές να σας πω εγώ. Και όχι για να πάρουμε έδρα. Απλά για να δείτε την διαφορά και πως πρέπει να είναι μια παράταξη το 2011.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/5/11, 7:24 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανάρτηση του χρήστη ''deneb'' μετά από σβήσιμο 2 λέξεων που παραβίαζαν τους όρους.

    ---------------------

    στο παλιό κτήριο το ανεχτήκαμε είτε με τη μια δικαιολογία είτε με την άλλη [έλα μωρέ παλιό είναι... ο τείχος και γυψοσανίδες είναι πιο άσχημες από τις αφίσες... σε λίγο θα μετακομίσουμε στο καινούριο... και άλλες τέτοιες δικαιολογίες].
    Τώρα όμως στο καινούριο ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία για κανέναν!!! όποιος φοιτητής σέβεται τον εαυτό του να ανέβει τώρα στο ΤΕΙ και να τις κατεβάσει!!!
    ..ρε κ********** ζ** των παρατάξεων ΝΙΩΣΤΕ επιτέλους. δεν είστε εκεί για το συμφέρον της παράταξης των γονιών σας.. για να μάθετε 5 χρήσιμα πράγματα είστε.. για να ανοίξουν οι ορίζοντες σας στο αντικείμενο που σπουδάζετε και τελικά να καταφέρετε να βρείτε μια δουλειά. ποιος αγωνίστηκε για να γίνει καλύτερο το ΤΕΙ μας δουλεύεις Kristalia, μετατρέποντας το σε χωματερή??? γιατί αν σήμερα έχει 10 αφίσες και 3 banner σε 2 χρόνια από τώρα δε θα φαίνεται καν το κτήριο όπως ήταν και στο παλιό...

    ---------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος18/5/11, 9:10 π.μ.

    μπορείς να λογοκρίνεις αυτές τις 2 λέξεις που είπα .....αλλά δε μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ισχύουν ;)
    ...τις καλημέρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.