13 Μαΐ 2011

Αχ αυτές οι αφίσες…

Και πάνω που λέγαμε πως το νέο κτήριο το σεβάστηκαν όλοι και οι παρατάξεις, ήρθαν οι φοιτητικές εκλογές. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες το lobby του κτηρίου με τις αίθουσες γέμισε ταπετσαρίες με αφίσες από όλες τις παρατάξεις. Ενωμένες ώστε να μην φαίνεται καθόλου ο τοίχος (μην πάει ανεκμετάλλευτο έστω 1 τ.μ.)...











Οι παρατάξεις έχουν υποσχεθεί και σε εμάς αλλά και στους πρόεδρους του παραρτήματος πως οι τοίχοι θα επανέρθουν στην αρχική τους κατάσταση ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα βαφτούν από την αρχή με χρήματα των παρατάξεων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 σχόλιο:

  1. Ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει ποτε: εφοσος η ΚΑΘΕ παραταξη εχει απο 500 αφισες με ποιον τροπο επιρεαζεται ο ψηφοφορος φοιτητης? δεν ειναι το ιδιο με το να μην εχει ΚΑΜΙΑ παραταξη ΚΑΜΙΑ αφισα? δηλαδη τι ο φοιτητης υπαρχει περιπτωση να ψηφισει μια παραταξη μετρωντας τις αφισες που εχει κολλησει και αποφασιζοντας αναλογα με τον αριθμο τους? για να σοβαρευτουμε λεω εγω που εχετε κανει σκουπιδοτοπους τα Ελληνικα Ιδρύματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.