23 Μαΐ 2011

Η πλαστική κούκλα και τα σεξιστικά υπονοούμενα της ΔΑΠ


ΔΑΠ - ΝΔΦΚ ΣΤΕΦ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2011  

Οι ίδιοι οι φοιτητές, έχουν φροντίσει να απαξιώσουν εδώ και χρόνια τις φοιτητικές εκλογές, εκδίδοντας κάθε μια ξεχωριστά αποτελέσματα και απενεργοποιώντας την ΕΦΕΕ, που συνεδριάζει μόνο για να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών.


Πλέον τα φοιτητικά μαγαζάκια των κομμάτων φροντίζουν να απαξιώσουν το φοιτητικό κίνημα και με ανάρμοστες συμπεριφορές, όπως αυτές των μελών της ΔΑΠ στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έφερναν την ΠΑΣΠ ηττημένη.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο  εμφανίζονται τα μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από την καταμέτρηση ψηφοδελτίων στο ΤΕΙ του Πειραιά κατά τις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές.
Η συμπεριφορά τους, τα υβριστικά  συνθήματα, οι πλαστικές κούκλες, τα σεξιστικά υπονοούμενα, τα κοτόπουλα με πράσινο χρώμα σε τίποτα δεν συνάδουν με το ήθος  φοιτητικής παράταξης και του χώρου του οποίου εκπροσωπούν.
Μέχρι στιγμής η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ που για 25η χρονιά  ανακηρύχθηκε  πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ δεν έχει καταδικάσει επισήμως την απρεπή αυτή συμπεριφορά όπως και το κόμμα της Ν.Δ.

Πηγή: news247.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 σχόλια:

  1. Συνταγη εξουδετερωσης και εξευτελισμου της αντιπαλης παραταξης:

    Οπλα - Συστατικα: μερικες κοτες, τσιγγελια, κατι μπλε αξεσουαρ μαζι με μια κουκλα

    Οδηγιες: βαφουμε τις κοτες πρασινες, τις κρεμαμε στα τσιγγελια, υστερα απο 20 λεπτα αφου πρωτα εχουνε ρεζιλευτει αρκετα κανουμε διαφορες ενεργειες πανω στο αψυχο κοτοπουλο οπως θα δειτε και στο βιντεο.

    Αφου η συνταγη ολοκληρωθει και εχουμε δωσει πλεον ολο μας τον εαυτο, ολο μας το ειναι για ενα καλυτερο μελλον με οραμα, μπορουμε ελευθερα να παμε καπου με τους φιλους μας να το γιορτασουμε. Τι γιορταζουμε? μα ειναι πολυ απλο! οτι νικησαμε εμεις και οχι αυτοι! Τελειο δεν ειναι? να το επαναλαβουμε και του χρονου...

    Μηπως, λεω μηπως ειμαστε αρρωστοι? Και βεβαια αν καποιος απο το Τει μας δει αυτο το βιντεο θα σκεφτει : ε ενταξει αυτοι το παρακαναν! ΕΜΕΙΣ ειμαστε πιο σοβαροι... Ναι οι δικες μας παραταξεις ξυλοκοπουνται και βριζονται με αγνες προθεσεις. Ουτε θελουμε να θιξουμε κανεναν, ουτε χαιρομαστε να εξευτελιζουμε την αντιπαλη παραταξη, ουτε εχουμε πνευμα αντιπαλοτητας και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!

    Εμετος....................

    Υ Γ Αν αυτο το βιντεο το δει οποιοσδηποτε που ανηκει σε παραταξη και δεν κανει εμετο επιτοπου, παει να πει οτι κατι δεν στεκει καλα η μαυτον ή με την κοτα! ο νοων νοειτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo tin alli....iparxei panta kai to feretro....kastoria foititikes ekloges 2010...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.