14 Μαΐ 2011

Ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Καστοριάς

Χαρακτηρίζετε μέλη της Παράταξης της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς, ως μισογύνηδες και φαλλοκράτες τη στιγμή που ο ανεξέλεγκτος τραμπουκισμός σας, οδηγούμενος από τον άκρατο φανατισμό σας, οδηγούν τα αρσενικά μέλη της Παράταξης σας ακόμη και να χειροδικήσουν απέναντι σε θηλυκά μέλη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ...



Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011 ο κ. Αθανάσιος Ρουκουνάκης ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε άκρως υβριστικά όσο αφορά το πρόσωπο του κ. Νικόλαου Γκόντα, Πολιτευτή και πατέρα της συμφοιτήτριας μας Σοφίας Γκόντα, μέλος Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς. Στην συνέχεια, αφού η συμφοιτήτρια μας του ζήτησε τον λόγο για τα λεγόμενα του και μετά από την προσβλητική του στάση τον έβρεξε με καφέ, την κυνήγησε στον χώρο του κυλικείου και έξω από αυτόν, όπου και χειροδίκησε εις βάρος της υπό την προτροπή της απερχόμενης Γραμματέως του Δ.Σ. Μαρίας Τρόντζα.
Πριν αποφασίσετε να παραδώσετε στον οποιονδήποτε μαθήματα φεμινισμού, φιλογυνισμού και σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, καλό θα είναι εν πρώτοις να τα απευθύνετε στα γυναικεία μέλη της Παράταξης σας, οι οποίες όχι μόνο δεν αποτρέπουν τον ξυλοδαρμό μίας γυναίκας προασπίζοντας έτσι τουλάχιστον την σωματική της ακεραιότητα, αλλά προτρέπουν και επικροτούν την επίθεση ενός άντρα εις βάρος της.
Εν συνεχεία, πριν προβείτε στο να δηλώσετε την οποιαδήποτε δυσαρέσκεια σας, σαν Τομέας Γυναικών Π.Α.Σ.Π. για οποιαδήποτε ΑΛΗΘΗ λεγόμενα (τα οποία απορρέουν φυσικά από τις πράξεις σας), καλό θα ήταν να διδάξετε στους άντρες της Παράταξης σας, τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στο Γυναικείο Φύλο, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων ενεργειών σας. Αρκεί να υπενθυμίσουμε και την επίθεση του πρώην Γραμματέα της Π.Α.Σ.Π. Γεώργιου Λαζαρίδη, απέναντι στην απερχόμενη Ειδική Γραμματέα Δ.Σ. Αρχοντούλας Ιωαννίδου.

Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...