29 Νοε 2010

Το e-mail που στείλαμε στoν σύλλογο εκτάκτων του παραρτήματος Καστοριάς

Καλησπέρα,
είμαστε η ομάδα συγγραφέων του φοιτητικού blog του παραρτήματος Καστοριάς. Από την αρχή της λειτουργίας μας προσπαθούμε να καλύψουμε τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο σας και ευρύτερα το παράρτημα Καστοριάς. Θα θέλαμε μέσω αυτού του ηλεκτρονικού μηνύματος να σας ρωτήσουμε αν μπορούμε να παραβρεθούμε και εμείς μέσω μιας αντιπροσωπίας στην γενική συνέλευση του συλλόγου σας που θα πραγματοποιηθεί στις 1 Δεκεμβρίου 2010. Η παρουσία μας φυσικά θα έχει ως σκοπό την γνωστοποίηση των θεμάτων που αντιμετωπίζετε στο αναγνωστικό κοινό μας μέσω του ιστολογιου μας.

Σας ευχαριστούμε
η ομάδα του teikastoria.blogspot.com

ΥΓ1: Μια θετική απάντηση θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ενημέρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε και εμείς αλλά και οι φοιτητές του παραρτήματος Καστοριάς.

ΥΓ2: μέρος ή ολόκληρη η απάντηση σας ενδέχεται να δημοσιευτεί στο ιστολόγιο μας.

Περιμένουμε ακόμα την απάντηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.