9 Νοε 2010

Κτελ Καστοριάς

Η χειρότερη εξυπηρέτηση της ζωής μας. Όχι μόνο δεν μπορούσαμε να κλείσουμε εισιτήριο τηλεφωνικά αλλά και όταν πήγαμε ανακαλύψαμε ότι μας έδωσαν τις θέσεις στην γαλαρία. Δεν είναι κακό να αφήσουν την μια θέση στην γαλαρία κενή για να ταξιδέψουμε πολιτισμένα και εμείς. Τέσσερα λεωφορεία περίμεναν να κάνουν το δρομολόγιο Καστοριά-Θεσσαλονίκη. Και πάρα πολλά άτομα έμειναν εκτός γιατί δεν χωρούσαν και άλλοι. Και μέσα σε όλο αυτό έγινε και αύξηση του εισιτηρίου. Ανανεώστε τον στόλο σας και μετά ζητήστε περισσότερα.
Στο παλιό ΚΤΕΛ Καστοριάς (1956)
Φωτογραφία Σπύρου Μελετζή.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/11/10, 7:48 μ.μ.

    δηλαδη το ΚΤΕΛ επρεπε να φανταστει οτι το ΔΣ των φοιτητων θα του σηκωθει να κλεισει το ΤΕΙ, να ακυρωσει ολα του τα δρομολογια για να πας εσυ θεσσαλονικη.δεν δουλεψες ποτε μου φαινεται εσυ που το εγραψες και δεν ξερεις πως δουλευει μια επιχειρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη μια επιχείρηση δηλαδη δεν πρεπει να ενημερώνεται; Εβδομαδα εκλογων ηταν. Εβαλαν 3 λεωφορεία αν δρομολόγιο και μερικες φορες και 4 επρεπε όμως ακομα και για τους 5 10 που περίσσευαν καλο θα ηταν να εχουν λεωφορείο καθαρά για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.
    ΥΓ: ειμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και δουλεύω από τα 16 μου στον οικογενειακό όμιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.