30 Νοε 2010

Τη σκόρπισε στους πέντε ανέμους

Πάρτυ σαν κι αυτό είχαμε καιρό να δούμε ένα μεγάλο ντέρμπυ κορυφής!Μια Μπαρτσελόνα, βγαλμένη θα'λεγε κανείς από playstation, φιλοδόρισε με -ούτε ενα ούτε δύο- αλλά πέντε γκόλ την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο διαψεύδοντας τις προσδοκίες που είχαν χτιστεί για την ικανότητα του να υποτάξει τους καταλανούς που έκαναν πραγματικά οτι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου। Ευτύχημα;

Ο ηρωικός Ικέρ Κασίγιας που έκανε αρκετές αποκρούσεις γλυτώνοντας τη βασίλισσα από ένα μεγαλύτερο σκόρ।! Κανείς δεν φανταζόταν πριν την έναρξη του ματς πως όταν ο πίνακας στο Καμπ Νου θα έδειχνε το 18' το σκορ ήταν ήδη 2-0... Οι Τσάβι (10'), Πέδρο (18') σκόραραν και έκαναν άνω – κάτω τη «Βασίλισσα», με τον Ρονάλντο να προσπαθεί μόνος και να τα έχει με όλους και με όλα... Ο Πορτογάλος δεν πήρε το πέναλτι που ζήτησε στην ανατροπή από τον Βαλντές και κάπου εκεί τελείωσαν όλα... Τι και αν το 2-0 έκλεισε το ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα μπήκε στην επανάληψη για να ταπεινώσει τη Ρεάλ και δράση ανέλαβε ο Βίγια. Ινιέστα, Τσάβι, και Μέσι έκοβαν και μοίραζαν και το πρώτο clasico του διεθνή φορ ήρθε με δυο τέρματα (55', 58'). Η πρώτη φετινή ήττα της Ρεάλ έκλεισε με τον πλέον... ταπεινωτικό τρόπο, αφού ο Γιεφρέν στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 5-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.