24 Νοε 2010

Κάποια από τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν

  • Ψήφισμα προεδρείου
  • Γνωστοποίηση ΔΣ και της λειτουργίας του: τεράστιες ελλείψεις στη κατανόηση του καταστατικού λειτουργίας του ΔΣ από όλες τις παρατάξεις. Δεν ήξεραν τα βασικότερα. Αν οι καθηγητές έπρεπε να κάνουν μάθημα σε όσους πάνε στις αίθουσες  ή δεν έπρεπε. Για να μην μιλήσουμε για διαδικαστικά θέματα τις ίδιας της συνέλευσης. Μαύρα μεσάνυχτα.
  • Ενημέρωση ταμείου ΔΣ: από 123,40 ευρώ όταν ανέλαβε το νέο ΔΣ τώρα είναι στα 645 ευρώ.
  • Ενημέρωση αξιολόγησης του τμήματος δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας και τμήματος διεθνούς εμπορίου: γενικά και αόριστα. Δεν μπήκαν καθόλου στο θέμα και απλά έκαναν αναφορά. Ήταν μια ενημέρωση απλά για να μπει στα θέματα που θα συζητηθούν.
  • Ενημέρωση για την παιδεία και για το κείμενο της διαβούλευσης: με αυτό ασχολήθηκαν περισσότερη ώρα. Και μας ανέπτυξαν τις αντιρρήσεις του ΔΣ για το κείμενο της διαβούλευσης (εκπροσώπηση φοιτητών όχι μέσω εκλογών, πρόεδρος τμημάτων από Ελλάδα ή εξωτερικό…)
  • Ενημέρωση συνέλευσης ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
  • Ενημέρωση από τις παρατάξεις θέσεις απόψεις ΠΑΣΠ, ΔΑΠ ΝΔΦΚ, ΣΑΠ και ΠΚΣ: το μεγαλύτερο μέρος και το πιο βαρετό σημείο της όλης διαδικασίας. Εναλλάσσονταν στο βάθρο όλοι οι εκπρόσωποι των παρατάξεων (γενικός γραμματέας, πρόεδρος είδαμε ακόμα και μέλη να ανεβαίνουν) και σε σχήμα κύκλου ο ένας απαντούσε στις κατηγορίες του άλλου. Πρέπει κάθε παράταξη να τοποθετήθηκε πάνω από 5 φορές. Τέσσερεις παρατάξεις επί πέντε φορές είναι είκοσι ανέβα-κατέβα στο βάθρο. Προσωπικές επιθέσεις τοποθετήσεις και τίποτα το ουσιαστικό.  

2 σχόλια:

  1. to mono pou kataferane einai na mperdepsoun akomh perissotero tous foithtes!
    De dwsane bash sto oikonomiko problhma tou tei alla sta erga twn parataksewn,ta opoia xamena 8a nai se periptwsh pou to tei kleisei se ba8os xronou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μια ακόμα φορά έψαχναν ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.