23 Νοε 2010

Κατάληψη - Nαι ή Oχι - Ψηφοφορια του teikastoria.blogspot.com

Η γενική συνέλευση θα γίνει στα αμφιθέατρα 1 και 2

Ακούγεται ότι την αύριο μετά γενική συνέλευση θα γινει κατάληψη του παραρτήματος.

Η θεση των παρατάξεων: Aπό πληροφορίες που συλλέξαμε από την δευτέρα η μια παράταξη εναποθέτει τις ευθύνες της στην άλλη παράταξη. Καμία δεν αναφέρει πως η απόφαση για κατάληψη ηταν δική της ιδέα. Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ λέει ότι ηταν απόφαση της ΠΑΣΠ και η ΠΑΣΠ ότι ήταν απόφαση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.

Αυτό που απλά έχουμε να δηλώσουμε εμεις είναι πως η απόφαση για το αν προχωρήσουμε σε κατάληψη η όχι πρέπει να αποφασιστεί από οσο το δυνατών περισσότερους φοιτητές. Για αυτό τον λόγω τονίζουμε πως η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στην γενική συνέλευση αύριο είναι απαραίτητη.

Μπορεί να χαθεί το εξάμηνο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί

3 σχόλια:

  1. se ena tei pou den tha exei tromeres allages sto sistima tou kai me vasi ta geografika kritiria den tha eprepe na ginei katalapsi sto onoma tis diamartirias opou stin ousia tha einai diakopes kai xasimo mathimatwn sto onoma twn parataxewn. dexomai na kleisei gia mia me 2 meres to poli.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ps: tha prepei na parousiasete auta ta statistika stoixeia se geniki sineleusi. Ekei den exoun logo mono oi parataxeis alla kai ta alla mesa tou akadimaikis koinotitas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να μας ενημερώσουν σήμερα χωρίς να βάλουν στην μέση αΐδιες και να αποφασίσουμε όλοι τι θα γίνει. Μακάρι να έρθουν όλοι επάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.