24 Οκτ 2010

Η επιστολή του κ. Λάππα στους έκτακτους

Ο κ Λαππας έστειλε επιστολή σε όλους τους έκτακτους και τους ενημέρωσε για τις συνέπιες της επίσχεσης και τους τόνισε ότι το διήμερο της αξιολόγησης του παραρτήματος θα πρέπει να κάνουν μάθημα. Κάποιοι από αυτούς παίζει να τρόμαξαν, το μετάνιωσαν και δεν θα υπογράψουν το χαρτί της επίσχεσης εργασίας και κάποιοι άλλοι θα κάνουν μάθημα εκείνο το διήμερο αν και θα έχουν υπογράψει το έγγραφο. 
 
Η επιστολή στάλθηκε και σε εμάς. Ευχαριστούμε… (όχι φυσικά από τον κ. Λάππα)

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/10, 1:55 π.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. symfwnw apolyta me esas kyrie tsagkla..to na erthei kapoios antimetwpos me tis trapezes kai thn dikaiosunh einai poly pio sobaro thema apo tis sunepeies ths episxeshs. emeis toso kairo akoume ta proswpika tou kathenos..o enas exei oikogeneia, o allos stegastiko kai o allos eixe kapoia lefta gia wra anagkhs sthn akrh kai pane k auta...ti tha ginei an den sas plhrwsoun??gi autous to thema einai aplo den tha ginei tpt gia esas omws einai polu duskolo poy mera me thn mera xanete ta dikaiwmata sas..

    oi perissoteroi foithtes eimaste mazi sas se olo auto..asxeta an polloi to vlepoun mono apo thn meria tous sto styl oti tha xasoun to eksamino tous.

    h apofash einai dikh sas giati oti ginete authn thn stigmh apo to kratos einai eis baros sas edw kai polu kairo..

    ps euxomai ola na luthoun suntoma kai na mh xreiastei na sumbei tpt apo oti akougetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλουμε να πάρουμε θέση αλλά το να χάσουμε το εξάμηνο είναι εξίσου σοβαρό με το θέμα των εκτακτων. Το θέμα είναι ότι αν γίνει σίγουρα θα χασουμε σαν φοιτητές περισσότερα από οσα θα κερδίσουν οι έκτακτοι. Το να είσαι 6 μηνες εδώ τσάμπα είναι τεράστιο ποσό. Φανταστείτε οικογένειες παιδιών που μέσα σε αυτήν την κρίση προσπαθούν να τους σπουδάσουν. Ειμαι σίγουρος ότι και κάποιοι από τους έκτακτους σπούδασαν ετσι. Οκ οσοι έχουμε internet σπίτι και ένα καλοριφέρ ανοιχτό δεν θα χάσουμε και πολλα. Αλλα υπάρχουν και παιδια που αυτην την ωρα είναι κατω από μια κουβέρτα και ετοιμάζονται να πανε στην λέσχη να φανε. Οκ να τα διεκδικήσουν αλλα με τόσες απόλυες; Γιατι δεν το έκαναν αυτό πριν έρθουμε? Να μην νοίκιαζε κανένα παιδι σπιτι από τα καινούρια και να ερχόμασταν ολοι Ιανουάριο. Ασε που ολοι θα φύγουμε αν γινει. Το οικονομικό αντίκτυπο στην Καστοριά το σκέφτηκε κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/10/10, 5:14 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sumfwnw me auto pou lete..alla den gnwriza oti h grammateia einai auth pou proslambanei kathhghtes alla to kratos.apla se olo auto eiste oloi mazi h o kathenas ksexwrista?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμεις οι φοιτητες ειμαστε μαζι σας.πρεπει οπωσδηποτε να παρετε τα χρηματα τα οποια δουλεψατε..!
    Καντε το 8εμα,στειλτε δελτια τυπου σε αλλα blog,site,τηλεοποτικα καναλια ωστε το 8εμα να παρει διαστασεις και να διεκδικισετε αυτα που σας ανηκουν χωρις ακραιες καταστασεις.
    Η επισχεση ειναι κατα την γνωμη μου ακραια λυση,η οποια παει πισω τους φοιητητες και εσας τους καθηγητες.Εγω σα φοιτητης οπως και ολοι δεν θελουν να χασουν ενα εξαμηνο γιατι αυτο συνεπαγεται και εξοδα τα οποια για τις περισσοτερες οικογενειες ειναι ενα μεγαλο βαρος και σε παει πισω στις φοιτητικες σου υποχρεωσεις.
    Θα επρεπε να ειχατε διεκδισισει τα χρηματα σας τον Ιουνιο..ωστε να ηταν πιο ευκολη η επισχεση για σας εφοσον κινουσασταν δικαστικα και να μην φταναμε στο σημειο που βρισκομαστε τωρα.
    Τελος,μπρασο σας που περιμενετε να περασει η αξιολογηση και μετα να αντιδρασετε.Αυτη η κινηση δειχνει το κυρος σας και τον σεβασμο σας στους φοιτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού δεν μπορεί να τους πληρώσεις,τι τους προσλαμβάνεις?


    Και αφήστε λίγο το χάσιμο του εξάμηνο.Kανείς δεν θέλει να το χάσει,αλλά υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ρε τέρζο.
    Νομίζεις ότι θα γίνει τίποτα αν βγούν στα κανάλια και σε άλλα μέσα ενημέρωσης?
    Έγω πιστευώ πως η επίσχεση είναι ο καλύτερος τρόπος,όσο ακραίος κι αν σου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποια κανάλια ρε παιδιά… κάντε μια βόλτα σε blog και site εφημερίδων και καναλιών. Νομίζω ότι αναφέρθηκαν αρκετοί σε αυτό το πρόβλημα. Χαίρομαι πάντως που άνοιξε μια συζήτηση τουλάχιστον στα σχόλια γιαυτο το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγγνώμη που θα χαλάσω την διάθεση του κ. Τσάγκλα αλλά σήμερα στο τει όχι μόνο μάθαμε και ακούσαμε ότι ο λόγος ηταν η επιστολή του κ.Λάππα αλλά μας είπαν ξεκάθαρα ότι συνάδελφοι σας ζητούσαν πισω τα χαρτιά της επίσχεσης που υπέγραψαν λιγες μέρες πιο πριν. Παραπληροφόρηση κ Τσάγκλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.