20 Οκτ 2010

Σπασμένο έδρανο στην Α10

Χτες έσπασε δεν γνωρίζουμε ακόμα από ποιον το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έσπασε μετά την ώρα του κ. Σίσια

2 σχόλια:

  1. συγχαριτηρια και δεν εχει ενα μηνα χρησης του νεου κτηριου, ντροπη σε ολους μας ειναι αφτο και ακομη χειροτερο να μουτζουρωνουν τα πεντακαθαρα θρανια θρασιτατοι βανδαλοι....ντροπη μας εχουμε ολοκαινουριο κτηριο και το καταστρφουμε γραφοντας τ ονοματα και οτι μας ερθει στο νου στο θρανιο, εαν θελει κανεις να γραψει ας παρει ενα λευκωμα, εαν θελει να σπασει ασ σπασει το τραπεζι στο σπιτι του... εμεις εργαζομαστε σε αυτο τ χωρο εμεις ζουμε εκει αρα δικια μας ευθηνη να το προσεχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά δεν έχουμε νεα για το ποιος το έκανε. Αλλα εχεις δίκαιο. Έμεινε που έμεινε τοσα χρόνια κλειστό το κτήριο και χαλούσε χωρίς να έχουμε καν μπει μέσα. Τώρα που μπήκαμε πρέπει να το προσέχουμε. Ισως γιαυτο έχουμε πολλές αναρτήσεις με θέμα το κτήριο. Ευτυχώς κάποια προβλήματα έχουν λυθεί ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.