19 Οκτ 2010

Η 1η μας ανάρτηση

Η 1Η μας ανάρτηση
Αρχικά θέλουμε  να σας εξηγήσουμε γιατί μπήκαμε στον κόπο να κάνουμε αυτό το ιστολόγιο. Είμαστε μια παρέα ατόμων που θέλαμε να δημιουργήσουμε το πρώτο blog  των φοιτητών του ΤΕΙ. Είμαστε σίγουροι πως θα επακολουθήσουν και άλλα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν μας υποστήριξαν και όλους εσάς που από σήμερα διαβάζετε αυτά που γράφουμε.
Το συγκεκριμένο blog θα έχει σχετικά περιορισμένη θεματολογία. Θα ασχοληθούμε με πράγματα που αφορούν τους φοιτητές και την καθημερινότητα τους.
Οι περισσότεροι από εσάς θα αναρωτηθούν ποιοι είμαστε πίσω από το blog. Θα το μάθετε στο μέλλον. Είμαστε μεγάλη παρέα άλλα θέλουμε και νέα άτομα. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να μπει στην παρέα μας. Ακόμα και αν δεν θέλετε να γίνετε μόνιμοι συνεργάτες μας μπορείτε να μας στέλνετε οτιδήποτε σας αφορά και να το ανεβάζουμε αμέσως.
Συγχωρήστε οποιαδήποτε λάθη που θα κάνουμε. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι άλλα απλοί φοιτητές όπως και εσείς. Ενημερώστε μας για να γίνουμε καλύτεροι. Στείλτε μας τα σχόλια σας για να γίνουμε καλύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.