21 Φεβ 2011

Τι συμβαίνει με τα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου; Γιατί δεν μπορούμε να τα δηλώσουμε;

Πολλοί από εσας μας κάνετε αυτήν την ερώτηση. 
Η παρακάτω ανακοίνωση θα σας λύσει όλες σας τις απορίες. 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14/2010


Στην Κοζάνη σήμερα 7-7-2010, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 10.30 π.μ. συνήλθε το συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο χώρο συνεδριάσεων, σε συνεδρίαση, μετά από την 2245/5-7-2010 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του ΤΕΙ.
 25ο. Μονή εισαγωγή και ορισμός ημερομηνιών εγγραφών, δηλώσεων μαθημάτων, έναρξης- λήξης εξαμήνων, εξετάσεων, διακοπών για το ακαδ. Έτος 2010-2011.
Για το εικοστό πέμπτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, έθεσε υπόψη των μελών του Συμβουλίου:  


  1. Τις διατάξεις του άρθρου 27 του Ν. 1404/83 «Δομή και λειτουργία των ΤΕΙ» όπως ισχύει
  2. Τις διατάξεις του ΠΔ 160/08 «Πρότυπου Γενικού Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας των ΑΕΙ» ( ΦΕΚ 220/3-11-2008 τ. Α΄)
  3. Την πρόταση του Αντιπροέδρου του Ιδρύματος κ. Τσούνη για τον καθορισμό ημερομηνιών εγγραφών, δηλώσεων μαθημάτων, έναρξης- λήξης εξαμήνων, εξετάσεων, διακοπών για το ακαδ. έτος 2010-2011.

Το συμβούλιο του ΤΕΙ αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω και μετά από διαλογική συζήτηση


Αποφασίζει ομόφωνα

Α. Η εφαρμογή του συστήματος μονής εισαγωγής από το ακαδημαϊκό έτος 2010-11 θα υλοποιηθεί σταδιακά ως εξής:
Το χειμερινό εξάμηνο 2010-11 θα διδαχθούν κανονικά όλα τα μαθήματα όλων των εξαμήνων. Οι πρωτοετείς σπουδαστές θα εγγραφούν και θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα όλοι το χειμερινό εξάμηνο (θα χρειαστεί να προγραμματιστούν περισσότερα εργαστηριακά τμήματα του Α εξαμήνου ανάλογα με τον αριθμό των πρωτοετών του θα εγγραφούν).
Το εαρινό εξάμηνο 2010-11 δεν θα διδαχτούν τα μαθήματα του Α εξαμήνου, και θα χρειαστεί να προγραμματιστούν περισσότερα εργαστηριακά τμήματα του Β εξαμήνου.  
Το χειμερινό εξάμηνο του 2011-12 δεν θα διδαχτούν τα μαθήματα του Β εξαμήνου και θα χρειαστεί να προγραμματιστούν περισσότερα εργαστηριακά τμήματα του Α και Γ εξαμήνου.
Το εαρινό εξάμηνο του 2011-12 δεν θα διδαχτούν τα μαθήματα του Α και Γ εξαμήνου και θα χρειαστεί να προγραμματιστούν περισσότερα εργαστηριακά τμήματα του Β και Δ εξαμήνου.
Από το χειμερινό εξάμηνο του 2012-13 θα διδάσκονται μόνο τα μαθήματα του Α, Γ, Ε και Ζ εξαμήνου και από το εαρινό εξάμηνο του 2012-13 θα διδάσκονται μόνο τα μαθήματα του Β, Δ, ΣΤ και Η εξαμήνου.

Αντίστοιχα με την σταδιακή προσαρμογή της διδασκαλίας των μαθημάτων θα προσαρμοστούν και οι εξεταστικές περίοδοι ως εξής:
Τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2011, θα υπάρχει διπλή εξεταστική για τα μαθήματα του Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ εξαμήνου ενώ για τα μαθήματα του Α εξαμήνου θα υπάρχει μια εξεταστική.  

Τον Ιούνιο του 2011 δεν θα εξεταστούν τα μαθήματα του Α εξαμήνου ενώ θα εξεταστούν κανονικά όλα τα άλλα μαθήματα.  

Τον Σεπτέμβριο του 2011 θα εξεταστούν όλα τα μαθήματα όλων των εξαμήνων.

Τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2012, θα υπάρχει διπλή εξεταστική για τα μαθήματα του Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ εξαμήνου ενώ για τα μαθήματα του Α εξαμήνου θα υπάρχει μια εξεταστική και τα μαθήματα του Β εξαμήνου δεν θα εξεταστούν.  

Τον Ιούνιο του 2012 δεν θα εξεταστούν τα μαθήματα του Α και Γ εξαμήνου ενώ θα εξεταστούν κανονικά όλα τα άλλα μαθήματα.  

Τον Σεπτέμβριο του 2012 θα εξεταστούν όλα τα μαθήματα όλων των εξαμήνων.

Από τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2013, θα υπάρχει μια εξεταστική για τα μαθήματα των μονών εξαμήνων και τα μαθήματα των ζυγών εξαμήνων δεν θα εξετάζονται.  

Από τον Ιούνιο του 2013, θα υπάρχει μια εξεταστική για τα μαθήματα των ζυγών εξαμήνων και τα μαθήματα των μονών εξαμήνων δεν θα εξετάζονται.  

Τον Σεπτέμβριο θα εξετάζονται όλα τα μαθήματα όλων των εξαμήνων.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 σχόλιο:

  1. Ότι να ναι δηλαδή.. Λογικό ήταν να μην υπάρχουν μαθήματα του Ά τώρα, αφού μπήκαμε όλοι τον Οκτώβρη, αλλά με την εξεταστική είναι μπάχαλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.