13 Φεβ 2011

Πες μας την γνώμη σου...


Πες μας την γνώμη σου για την μη λειτουργία της σελίδας του παραρτήματος, των τμημάτων, της ηλεκτρονικής τάξης και της ηλεκτρονικής γραμματείας. Στειλε μας e-mail ή σχολιασε στην σελίδα μας στο facebook.

Πόσες ακόμα ώρες πρέπει να μείνει κατεβασμένη η σελίδα του παραρτήματος. Μήπως να κάνουνε μια εφεδρική έτσι να υπάρχει για τις μέρες που δεν θα δουλεύει η άλλη; Δεν μπορούμε να δούμε τι έχουμε γράψει. Οι παρατάξεις που σε άλλα τρέχουν δεν μπορούν να πούνε κάτι; Έχουν μιλήσει με κανέναν υπεύθυνο; Μην μας υπολογίζετε, οι εκλογές πλησιάζουν. 

Αναγνώστης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 σχόλια:

  1. δεν μπορω να καταλαβω γτ εισαι τοσο σιγουρος οτι οι παραταξεις η το δ.σ φοιτητων δεν εχει προβει σε καποια κινηση!!!απο τι στιγμη που δεν γνωριζεις καλο θα ηταν να κρατας το στομα σου κλειστο!φτανει με την καραμελα οτι για ολα φταινε οι παραταξεις και οι φοιτητες!το συγκεκριμενο προβλημα δημιουργηθηκε μεσα στο σκ αν δεν κανω λαθος!!συγνωμη συναδελφε που το τει και κατε επεκταση οι γραμματειεσ ειναι κλειστες!!θα φροντισουν οι παραταξεις να δουλευουν και σκ για να εισαι ικανοποιημενος!αν και νομιζω οτι και τοτε κατι θα βρεις να προσαψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαντάζομαι απευθύνεσαι στον αναγνώστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά έλεος όλο το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας έχει πρόβλημα πως κάνετε έτσι οι άνθρωποι σίγουρα προσπαθούνε να διορθώσουν το πρόβλημα. Και στο elearn μπαίνετε τώρα πρώτη φορά που δίνετε τα μαθήματα να πάρετε τις σημειώσεις ;( εάν μπαίνετε πρώτη φορά τώρα καλά να πάθετε ) Όλη την χρονιά τι κάνατε ; δεν ρίχνατε καμιά μάτια ; και επίσης το μάθημα ξέρεις εάν το περνάς ή όχι όταν το γράφεις . Έκτος εάν είσαι κοντά στο 5 και τότε δεν ξέρεις ... Επίσης το πρόβλημα μπορεί να είναι από την ΕΔΕΤ και να μην έχει να κάνει με το ΤΕΙ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άπλα ξέροντας πως η ομάδα σας αποτελείτε και από άτομα που είναι στην πληροφορικής δεν θα περίμενα τέτοια ανώριμη αντιμετώπιση του θέματος . καθώς όταν κάποιο σοβαρό άτομα έβλεπε ότι έχει πέσει όλο δίκτυο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα καταλαβαίνανε πως το θέμα είναι σοβαρό πρόβλημα ιδικά εάν είναι από την ΕΔΕΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1) Το κείμενο με πλάγια είναι ενός αναγνώστη. Σε αυτην την ανάρτηση απλα ζητάμε να σχολιάσετε εσεις το γεγονός.
    2) Το σχόλιο το δικό μας είναι αυτό: << Για μια ακόμα φορά η διοίκηση του παραρτήματος πρέπει να ''σοβαρευτεί'' και να μας καταλάβει. Είναι τόσο παράλογο αυτό που ζητάμε; Σε κανένα ευρωπαϊκό ίδρυμα δεν θα έπαιζαν με την εξεταστική των φοιτητών τους. Ας δώσουν την διαχείριση στους φοιτητές καλύτερα θα το κάνουν >> Δεν νομίζω να είναι τόσο σκληρή η κριτική.
    3) << Απλα ξέροντας πως η ομάδα σας αποτελείτε και από άτομα που είναι στην πληροφορικής δεν θα περίμενα τέτοια ανώριμη αντιμετώπιση του θέματος . καθώς όταν κάποιο σοβαρό άτομα έβλεπε ότι έχει πέσει όλο δίκτυο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα καταλαβαίνανε πως το θέμα είναι σοβαρό πρόβλημα ιδικά εάν είναι από την ΕΔΕΤ >> Ουσιαστικά μας θεωρείς μη σοβαρα ατομα γιατι ασχολούμαστε με το θεμα και το σχολιάζουμε με το τροπο που το καναμε. Τι ηθελες να πουμε δηλαδή; Να προσφέραμε τις υπηρεσίες μας για να λειτουργήσουν ξανά όλα; Ευγενέστατα το σχολιάσαμε.
    4) Δεν μπορούν τα παιδια να κανουν τιποτα ουτε πρόγραμμα να δουνε, ουτε στην πλατφορμα να παρουν σημειώσεις, ουτε να δουν αν περασαν μαθηματα, ουτε να δουν τις δηλώσεις τους, ουτε να επικοινωνήσουν με τους καθηγητες τους. Και μην μου λες ότι ηταν υποχρεωμένοι να το κανουν από πριν. Ακομα και αν επρεπε να το κανουν μπορει να θέλουν να δουν αν εχει αλλαξει κατι πχ σε σημειώσεις ή να μιλήσουν με έναν καθηγητή μεσω e-mail για το γραπτό τους. Να μην τσεκάρουν την ύλη μια ακόμα φορά; Να μην δουν τις σημειώσεις των καθηγητών για τα νεα θέματα και για τις παρατηρήσεις τους από την πρώτη περίοδο; Εξεταστική χωρίς πλατφόρμα και ηλεκτρονική τάξη ΔΕΝ υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. << Ουσιαστικά μας θεωρείς μη σοβαρα ατομα γιατι ασχολούμαστε με το θεμα και το σχολιάζουμε με το τροπο που το καναμε. >> άποψη μου είναι τι θα την διαγράψεις ; διέγραψε την ... να δω τι θα καταλάβεις !

    << Για μια ακόμα φορά η διοίκηση του παραρτήματος πρέπει να ''σοβαρευτεί'' και να μας καταλάβει. Είναι τόσο παράλογο αυτό που ζητάμε; Σε κανένα ευρωπαϊκό ίδρυμα δεν θα έπαιζαν με την εξεταστική των φοιτητών τους. Ας δώσουν την διαχείριση στους φοιτητές καλύτερα θα το κάνουν >>

    Το πρόβλημα είναι από ότι φαίνεται τελείως τεχνικό εάν έχει σπάσει καμιά οπτική ή κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα φταίει δηλαδή η διοίκηση ( δεν είμαι μαζί με την διοίκηση απλός να μην λέμε και ότι θέλουμε , εάν είναι κάποιο άλλο το πρόβλημα τότε μπορεί να φταίει ... άλλα διαφορετικά πως φταίει δεν μπορώ να το καταλάβω . )

    << Δεν μπορούν τα παιδιά να κάνουν τίποτα ούτε πρόγραμμα να δούνε >>
    κατεβασμένο δεν το έχουνε ; κάποιος άλλος δεν το έχει να τους δόση και στην χειρότερη είναι αναρτημένο στους πινάκες ανακοινώσεων.

    << ουτε να δουν τις δηλώσεις τους >>Γιατί είναι περίοδος δηλώσεων ;

    << Και μην μου λες ότι ηταν υποχρεωμένοι να το κανουν από πριν. >> αα δηλαδή δεν έχουνε μια σχολή να παρακολουθήσουνε (ναι ξέχασα είναι εδώ και αραζουνε );

    << Ακομα και αν επρεπε να το κανουν μπορει να θέλουν να δουν αν εχει αλλαξει κατι πχ σε σημειώσεις ή να μιλήσουν με έναν καθηγητή μεσω e-mail για το γραπτό τους. >>

    Να αλλάξει σημειώσεις όχι με τίποτα, να κάνει καμιά ψιλό διόρθωση ναι άλλα όχι να αλλάξει το ζουμί.Το email του καθηγητή μπορείς στην χειρότερη να ρωτήσεις την γραμμάτια ή να ρωτήσεις κάποιον συμφοιτητή σου.επισης οι περισσότερη καθηγητές δίνουνε το μαιλ τους στην πρώτη διάλεξη.ή το έχουνε γραμμένο μέσα στις σημειώσεις τους.

    << Να μην τσεκάρουν την ύλη μια ακόμα φορά; >>
    τόσο καιρό τι έκανες ; τελευταία στιγμή άρε αθάνατη Ελλάδα ...

    << Εξεταστική χωρίς πλατφόρμα και ηλεκτρονική τάξη ΔΕΝ υπάρχει. >>

    Ναι αγαπητέ μου και ωμος υπάρχει ! ηλεκτρονική τάξη ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ( στο αριστοτέλειο το οποίο είναι το μεγαλύτερο campus στην Ελλάδα υπάρχουνε σχόλες πχ μαθηματικό που δεν έχουνε ηλεκτρονική τάξη . ακόμα και έτσι ωμός όταν δεν υπήρχε ηλεκτρονική τάξη ο κόσμος τι έκανε ; μας δουλεύεις νομίζω... και γράφεις αυτά που γραφεις μόνο για να τα γραφεις και ότι είσαι άπλα του μονο του φαίνεστε )

    Σαν συμπέρασμα λοιπόν προκύπτει πως ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ και ψάχνετε δικαιολογίες για να κάνετε παράπονα και να γεμίζετε το blog σας .

    ΥΣ # Απαγορεύεται σχόλιο για το ίδιο το ιστολόγιο και για τους διαχειριστές και τους συγγραφείς του. Πληροφορίες για Σχόλια και Αξιολογήσεις στην σελίδα ΄΄σχόλια για εμάς΄΄ Δεν κατάλαβα γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορω να καταλάβω ένα πράγμα: γιατί στα άλλα πανεπιστήμια και ΤΕΙ της Ελλάδος, όσες φορές μπήκα στις ιστοσελίδες τους όλα λειτουργούσαν κανονικά? Έχεις δει πολλές φορές το NTUA για παράδειγμα κατεβασμένο? Γιατί η δική μας σελίδα έχει πολύ συχνά προβλήματα και δύσκολες τεχνικές βλάβες που απαιτούνε λεπτούς χειρισμούς από τα "τζιμάνια" του ΤΕΙ μας? Μήπως κάποιοι έχουνε θέσεις που δεν θα έπρεπε? Μήπως την θέση τους θα έπρεπε να πάρουν άλλα πιο καταρτησμένα άτομα ή έστω που να ενδιαφέρονται πιο πολύ? Επίσης σχετικά με το αν όλες οι σχολές έχουνε ηλεκτρονική τάξη σου λέω ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ! απο την στιγμή που το ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ δαπάνησε χρήματα για να αναπτύξει αυτήν την πολύ χρήσιμη παροχή προς τους φοιτητές, πρέπει και να είναι αξιοποιήσημη και να δουλεύει τις κρίσιμες μέρες... Όπως και να το κάνουμε μέσα στην εξεταστηκή η ιστοσελίδα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ που να κόψετε τα κεφάλια σας και όχι να λέτε πράγματα του τύπου "αυτός που πέρασε το ξέρει εκτός και αν έγραψε κοντά στο 5!" ήμαρτον πια με την ξενδιαντροπιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ston anagnwsth anaferomai kai oxi sto blog!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με τον-την Df. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι όλα τα προβλήματα να βγαινουν σε εμας; Η πλατφόρμα την πέμπτη και το Σάββατο να πέφτουν όλα. Περιμένω και εγω την επίσημη ανακοίνωση.

    Τονίζω πως η τοποθέτηση αφορά εμενα και μονο και όχι το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/2/11, 8:38 μ.μ.

    @ “Αναγνώστης”
    1. Ναι πιστεύω θα πρέπει να υπάρχει μια εφεδρεία όσο αναφορά τη τηλεκπαίδευση σε κάποια υπηρεσία του στυλ dropbox για τις σημειώσεις [κάτι απαραίτητο για περίοδο εξεταστικής] όσο για το unistudenet δε νομίζω πως είναι κάτι το υπέρεπείγον συν ότι για τους βαθμούς υπάρχει και η γραμματεία.
    2. Ο “αναγνώστης” παρακάμπτει γραμματεία, διοίκηση, υπεύθυνο προσωπικό, καθηγητές τεχνικούς και απευθύνετε για λύση κατευθείαν στις παρατάξεις. Φίλε μην περιμένεις από τις παρατάξεις να μιλήσουν με κάποιον υπεύθυνο πήγαινε βρες εσύ τον υπεύθυνο, στο κάτω κάτω πήγαινε στη γραμματεία του τμήματος σου, δεν κατάλαβα δηλαδή τι είναι οι παρατάξεις για να σου λύσουν το πρόβλημα σου μεσάζων ή διαιτητής?

    @ Giannis
    Είμαι τόσο σίγουρος ότι καμία παράταξη δεν έχει προβεί σε καμία σοβαρή κίνηση προς όφελος του ΤΕΙ γενικός, όσο σίγουρος είμαι για το ότι εσύ δεν έχεις ασχοληθεί πάνω από 2 λεπτά για το συγκεκριμένο θέμα... το πρόβλημα δημιουργήθηκε 9 του μηνός τετάρτη... "Οι παρατάξεις να δουλεύουν και σ/κ"... σιγά πρόσεξε πως θα χτυπάς την κάρτα, το ότι θεωρείς πως δουλεύεις με το να είσαι σε κάποια παράταξη είναι από εξοργιστικό έως γελοίο Αν θες τη γνώμη μου οι παρατάξεις μόνο σ/κ "εργάζονται" και συγκεκριμένα 8ώρα στα club.

    @ noname 10:22
    Είσαι τελείως εκτός τόπου, χρόνου και πραγματικότητας
    1. Τι σε νοιάζει αν ο φοιτητής μπαίνει για πρώτη φορά τώρα στο elearn? [πραγματικά όμως τι σε νοιάζει??? τι γίνετε με όσους είναι πρωτοετείς από πότε θα έπρεπε να μπαίνουν αυτοί?]
    2. Επειδή μάλλον μπήκες στον κόπο να απαντήσεις εδώ χωρίς καν να μπεις ο ίδιος να δεις ποια από τα link του ΤΕΙ λειτουργούν και ποια όχι. σε πληροφορώ ότι τη τρίτη δε λειτουργούσε μόνο το elearn το unistudent καθώς και η κεντρική σελίδα λειτουργούσε κανονικότατα άρα δεν είναι θέμα ΕΔΕΤ ή πάροχου. Μη προσπαθείτε να δικαιολογείτε κάτι χωρίς να ξέρετε. Αλλά και πάλι ακόμα και αν ήταν έτσι όπως λες δεν έχει νόημα να πεις σε κάποιον.. “Α! τι έγραψες εσύ?.... κοντά στο 6? έ να μην σε νοιάζει τότε που δεν λειτουργεί η σελίδα...”
    3. Και θέλεις να μας πεις τώρα ότι είσαι εσύ σοβαρό και ώριμο άτομο που πιστεύεις ότι κάποιος δεν είναι σοβαρός αν θέλει μπει για πρώτη φορά στο elearl σε περίοδο εξεταστικής, και ότι κάποιος δεν είναι ώριμος αν θέλει να δει τον βαθμό του όποτε γουστάρει επειδή ξέρει τι περίπου έγραψε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω προσωπικά νομίζω ότι βρήκα το alter ego μου… με καλυψε απολυτα και ο/η deneb. Βέβαια ο/η dened γράφει καλύτερα… αχχχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.