19 Φεβ 2011

Λεπτομέρειες από το διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα 18.02.2011

Περισσότερες νέες Λεπτομέρειες 
και Απαντήσεις στα σχόλια 
στο τέλος της ανάρτησης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η ''καταγγελία'' της ΔΑΠ ΝΔΦΚ φυσικά και ΔΕΝ αποτελεί δική μας άποψη. Απλά το μεταφέρουμε. 

Σήμερα στις 18:00 στο αμφιθέατρο 1 πραγματοποιήθηκε το διοικητικό συμβούλιο των φοιτητών.

Μετά από γραπτή πρόταση που έγινε πριν λίγες ημέρες από την ΔΑΠ ΝΔΦΚ και με την σύμφωνη γνώμη και των άλλων παρατάξεων σήμερα πραγματοποιήθηκε το διοικητικό και συζητήθηκαν διάφορα θέματα μέσα στα οποία ήταν το γνωστό θέμα της Κοζάνης, το πρόσφατο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά και φυσικά θέματα των εξετάσεων (σκονάκια, προβλήματα με τους επιτηρητές, καθηγητές που στα μαθήματα τους περνάει ένα μικρό ποσοστό των φοιτητών…) και φυσικά πολλά αλλα θέματα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΑΠ ΝΔΦΚ Καστοριάς ισχυρίζεται πως τα μέλη της ΠΑΣΠ Καστοριάς και η πρόεδρος του ΔΣ των φοιτητών που ανήκει στην παράταξη της ΠΑΣΠ δεν θέλησε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο συμβούλιο-συνελευση γιατί θεώρησε πως τα θέματα δεν ήταν κατάλληλα για να πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΑΠ ΝΔΦΚ κατηγορεί ότι η πρόεδρος του ΔΣ του διοικητικού δεν συμφωνεί με προτάσεις της ΔΑΠ ΝΔΦΚ και είναι αντίθετη σχεδόν πάντα μαζί τους. Αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα είχε γίνει και στην γενική συνέλευση των φοιτητών που πραγματοποιήθηκε στις 24.11.2011.
 
Κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες παιδιά που ανήκουν στο ΔΣ των φοιτητών χτύπησαν, έσπρωξαν, τρομοκράτησαν και επιτέθηκαν λεκτικά σε παιδιά που συμμετείχαν στο διοικητικό συμβούλιο. Τέλος δεν επέτρεψαν την κατάθεση στοιχείων για τα θέματα που προτάθηκαν και συζητήθηκαν.

Πολύ ενδιαφέρον θα ήταν να ακούσουμε και την άποψη της ΠΑΣΠ Καστοριάς και της πρόεδρου του ΔΣ των φοιτητών για την συγκεκριμένη καταγγελία. Όπως φανταζόμαστε θα ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις των παρατάξεων που τοιχοκολλούνται στον χώρο του ιδρύματος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αποκλειστικά στο teikastoria.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 σχόλια:

  1. Δεν έχουμε καμία διάθεση να ανεβάσουμε και να κατεβάσουμε καμία παράταξη. Το θέμα σε αυτήν την ανάρτηση είναι μια ‘καταγγελία’ της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ζητούσε διοικητικό και η πρόεδρος του ΔΣ δεν το πήρε ζεστά για να γίνει. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται τα παιδιά της ΔΑΠ. Το ότι έπεσε ξύλο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

    Σταματήστε να είστε προσκολλημένοι όλοι σε μια παράταξη. Ναι στο να πιστεύετε στην ιδεολογία της παράταξης αλλά μην έχετε κλειστά τα μάτια. Αν η παράταξη που είστε κάνει κάτι λάθος δεν είναι κακό να πείτε τις ενστάσεις σας. Όσο και να θέλετε να χρωματιστεί το blog δεν θα γίνει. Το κείμενο αυτό είναι μια σοβαρή καταγγελία της ΔΑΠ ΝΔΦΚ. Τι θα έπρεπε να κάνουμε? Να μην το βγάλουμε για να βολευτούν άτομα;

    Ξύλο μέσα στο διοικητικό. ΕΛΕΟΣ. Αυτός είναι ο τρόπος σας; Μας αντιπροσωπεύετε κατά τα άλλα. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε.

    Είναι περιττό να λέμε κάτω από κάθε σχόλιο μας πως η γνώμη μας δεν αφορά την γνώμη όλου του blog και όλων των συγγραφέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. => teikastoria.blogspot.com3
    Ξέρεις τι τους χρειάζεται; Εγώ θα ενθαρρύνω κάθε προσπάθεια ατόμων που θα προσπαθήσουν να τους δήξουν ότι ο πολιτισμός, η σωστή επικοινωνία κ το κοινό συμφέρον είναι πάνω από όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για ακομα μια φορα οι παρατάξεις δείχνουν πόσο πολιτισμένες είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι υπέρ να σχολιάζουμε πάντα αρνητικά τις παρατάξεις. Τα παιδιά σίγουρα προσπαθούν.

    Είναι κακό όμως τα παιδιά της ΠΑΣΠ να μην θέλουν να γίνει ΔΣ με θέμα την εξεταστική. Τα σχονάκια τα ξέχασαν; Μήπως δεν θέλουν να βγει το θέμα στην επιφάνια; Μήπως βολεύτηκαν παιδιά των παρατάξεων και απλοί φοιτητές που είναι έξω από τις παρατάξεις με τα ηλεκτρονικά σκονάκια και δεν θέλουν να γίνει κάτι; Τι φοβούνται να βγάλουν λίστες με καθηγητές που περνάνε μόνο το 10% των φοιτητών που το χρωστάνε;

    Και δεν δέχομαι ότι το post αυτό είναι υπέρ της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.

    Καινούριες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν και ρατσιστικές λεκτικές επιθέσεις εναντίων των παιδιών του ΔΣ από άλλα παιδιά του ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πρόεδρος του ΔΣ των φοιτητών μας δήλωσε πως τα πράγματα στο μέλλον θα γίνουν όλο και πιο δύσκολα, θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα έκτακτη γενική συνέλευση των φοιτητών για να ενημερωθούν όλοι οι φοιτητές. Τέλος μας δήλωσε πως όλα για όλους είναι ρευστά.

    Αποκλειστικά στο teikastoria.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά από νέα επικοινωνία με την πρόεδρο του ΔΣ μας είπε:

    Δεν μετανιώνω για όσα έκανα και όλα αυτά επειδή όταν θίγομαι προσωπικά ναι θα σηκώσω το χέρι μου. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ κανέναν για θέματα των παρατάξεων αλλά αν υπάρξει νέα προσωπική επίθεση στο μέλλον θα ξανα χτυπήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποια άτομα ένα χέρι ξύλο το θέλουν γιατί μάλλον δεν το έφαγαν όταν έπρεπε τότε που ήταν μικρά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.