18 Μαρ 2011

Εύδοξος – Έναρξη Εαρινού Εξαμήνου‏

Αγαπητοί φοιτητές,

Σήμερα, 17/3/2011 ξεκινά η διαδικασία διανομής των συγγραμμάτων του εαρινού εξαμήνου, μέσω της πλατφόρμας Εύδοξος, στην ιστοσελίδα http://eudoxus.gr/

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρώτη εφαρμογή του συστήματος, που κάλυψε την πανελλαδική διανομή 1.889.036 βιβλίων σε 242.471 φοιτητές.




Για την καλύτερη διεκπεραίωση της τρέχουσας διανομής, λάβετε υπόψη τα παρακάτω στοιχεία:

- κάθε φοιτητής έχει δικαίωμα να δηλώνει και να παραλαμβάνει συγγράμματα ΜΟΝΟ για μαθήματα, στα οποία είναι νομίμως εγγεγραμμένος κατά το τρέχον εξάμηνο. Επιπλέον, πρέπει να τονιστεί πως δεν έχετε δικαίωμα δήλωσης και παραλαβής συγγραμμάτων για μαθήματα στα οποία έχετε εξεταστεί επιτυχώς ή για μαθήματα στα οποία είχατε λάβει και στο παρελθόν σύγγραμμα. Τυχόν παρεκκλίσεις θα θεωρηθούν ως ψευδής δήλωση και θα μπορούν πλέον να επισύρουν όλες τις νομικές συνέπειες.

- εάν υπάρχει πιθανότητα να αλλάξετε την δήλωση για ένα μάθημα, θα πρέπει να αποφεύγετε την παραλαβή του αντίστοιχου συγγράμματος, μέχρι να οριστικοποιήσετε την επιλογή του μαθήματος

- στην βάση του Εύδοξος https://service.eudoxus.gr/search/ μπορείτε να βρείτε και ηλεκτρονικά βιβλία (e-books), η ανάκτηση των οποίων είναι ελεύθερη και δεν επηρεάζει τη διανομή των έντυπων συγγραμμάτων.

- σε όσες περιπτώσεις βιβλίων δεν έχουν οριστεί Σημεία Διανομής, η παράδοση θα γίνει μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς, με φροντίδα του Εκδότη και χωρίς επιβάρυνση του φοιτητή.

Για οποιαδήποτε απορία ή τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών http://eudoxus.gr/Contact.aspx

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Από το Γραφείο Αρωγής Χρηστών Εύδοξος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.