28 Μαρ 2011

Χωρίς συγγράματα κινδυνεύουν να μείνουν οι φοιτητές

Να ανταποκριθεί στις οικονομικές του υποχρεώσεις το υπουργείο Παιδείας απέναντι στους εκδότες ζητά από την αρμόδια υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, με κοινοβουλευτική του παρέμβαση, ο βουλευτής...




...Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να μην μείνουν οι φοιτητές στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας χωρίς πανεπιστημιακά συγγράμματα.
Στο έγγραφό του προς την υπουργό, επισημαίνει ότι «χωρίς συγγράμματα κινδυνεύουν να μείνουν οι φοιτητές των ΑΕΙ και των ΑΤΕΙ της χώρας, καθώς το υπουργείο δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στους εκδοτικούς οίκους που τα διανέμουν, ενώ δεν έχει ρυθμίσει τη νέα κοστολόγηση».
newsday
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.