11 Μαρ 2011

Εργαστήρια: Παρακολουθούν ή όχι όσοι κόπηκαν και όσοι είναι μικρότερα εξάμηνα;


Έλα ντε; Μια ωραία ερώτηση.

Πρόταση μας (επηρεασμένη από την πρόταση του ΔΣ των φοιτητών) είναι... 



...να παρακολουθούν τα εργαστήρια όσοι είναι στο εξάμηνο που πρέπει να διδαχτεί το μάθημα σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών, όσοι το χρωστάνε το έδωσαν και κόπηκαν. Όλοι αυτοί πρέπει να κάθονται μπροστά από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 Όσοι είναι μικρότερα εξάμηνα μπορούν να περιμένουν.  
  
Όλοι οι υπόλοιποι που το δήλωσαν έχουν την επιλογή να το παρακολουθούν καθισμένοι σε μια καρέκλα και ακούγοντας απλά το μάθημα ή έχοντας τον φορητό υπολογιστή μαζί τους.  Τι θα γίνει με τα προγράμματα που δεν θα τα έχουν φοιτητές στον προσωπικό υπολογιστή τους και τι θα γίνει με τις καρέκλες, δύσκολο να το περιγράψουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε καρέκλες θα βρεθούν. 

Στο μέλλον θα έρθει η εποχή που θα χάνουμε έναν ολόκληρο χρόνο αν δεν περνάμε στο κατάλληλο εξάμηνο τα εργαστήρια. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί με τις παρουσίες  μας και τις δηλώσεις μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.