26 Μαρ 2011

Απόψε στις 20:30 η ώρα της Γης!

Το Σάββατο 26/03, οι Έλληνες για τρίτη χρονιά συμμετέχουν στην “ώρα της Γης”, κλείνοντας για μια ώρα τα φώτα, από τις 20:30 ως τις 21:30. Οι Έλληνες καλούνται να αποδείξουν έμπρακτα, το ενδιαφέρον τους για την προσπάθεια αντιμετώπισης της...


κλιματικής αλλαγής.
Η WWF Ελλάς, καλεί τους συμμετέχοντες, μέσα από την ιστοσελίδα wwf.gr/earthhour, να δεσμευτούν για μία δράση εξοικονόμησης ενέργειας που θα ακολουθηθεί πιστά.

Οι πολίτες, οι συναρμόδιοι φορείς, η τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος που συμμετέχουν θα σβήσουν τα φώτα στον χώρο όπου βρίσκονται για 60 λεπτά.

Η WWF ευελπιστεί να αυξηθούν οι συμμετοχές σε σχέση με το 2010 και περισσότεροι συμπολίτες μας να ευαισθητοποιηθούν για το φλέγον ζήτημα της εξοικονόμησης ενέργειας

digitalcrete.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.