25 Δεκ 2010

Χριστουγεννιάτικες Αφραγκίες

Πάλι χριστούγεννα, πάλι έξοδα για δώρα που συνήθως καταλήγουν στην άκρη και μένουν αχρησιμοποίητα. Σπας το κουμπαρά σου και βλέπεις ότι για ακόμα μια χρονία δεν έχεις αρκετά λεφτά ούτε για να πάρεις βασιλόπιτα.  Εχουμε να προτείνουμε μερικά δωράκια αλα ψηφιακά. Ίσως να μην είναι και τα πια ρομαντικά,οπότε δεν προτείνονται για ζευγαράκια (εξαιρούνται τα ζευγαράκια καμένων πληροφορικάριων), αλλά είναι δώρα που σίγουρα θα κατακτήσουν τις καρδιές των gadgetάκιδων. 





 

4 ευρώ για 4 giga χωρηρικότητας! Πλάκα με κάνεις!
Όποιος προλάβει,πρόλαβε αλλιώς υπάρχουν πολλά ακόμα με τιμή παρόμοια με αυτή. εδώ




 
Επίσης συνεχίζοντας με φλασάκια, προτείνω τα εξής:









Και στα 8 giga:










Μπορεί να υστερεί από άποψη εμφάνισης αλλά από άποψη τιμής και χωρητικότητας είναι οτι πρέπει για να γεμίσει ο κόσμος σου με μουσική.




Επειδή σαν φοιτητές που είμαστε πάντα χρειάζόμαστε μια μολυβοθήκη αλλά και περισσότερες θύρες USB στον υπολογιστή μας:






Τελειώνει το εξάμηνο και χρωστάς ακόμα ενα κάρο εργασίες? Έχεις σκόπο όμως περα απο αυτές που θα κάνεις με τα χεράκια σου να δανειστείς και μερικές από συμφοιτητές σου και ψάχνεις για ανοιχτό φωτοτυπίο? Μην μασάς! Η τιμή βέβαια είναι για τους ελαφρώς πιο φραγκάτους.....






Αν δεν σας φτάσανε τα παραπάνω, το internet είναι ένα αχανές πολυκατάστημα, που μπορεί ο καθένας να βρει οτιδήποτε σε συνήθως πολύ καλύτερη τιμή από την υπάρχουσα στην αγορά. Ένα site που ενίοτε βοηθά πολύ σε οτι και αν ψάχνουμε είναι το www.skroutz.gr. Όποτε με μια καλή μηχανή αναζήτησης και πολύ όρεξη μπορείτε να βρείτε ο,τι ψάχνεται. Χρόνια Πολλά με καλές και έξυπνες αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.