5 Δεκ 2010

Χριστουγεννα......

Είναι 5 Νοεμβρίου και εδώ και μέρες στις τηλεοπτικές εκπομπές και στις βιτρίνες των καταστημάτων άρχισαν να βάζουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και να προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα. Ακόμα και στον δρόμο βλέπεις παντού φωτάκια. Όμορφα μπαλκόνια με πολύχρωμα φωτάκια και σχεδόν σε όλα ένας διαφορετικός Άγιος-Βασίλης
Πλησιάζει ο καιρός που θα φύγουμε και για κάποιες μέρες ίσως ξεχάσουμε τα προβλήματα μας, τα θέματα του ΤΕΙ, την αγωνία για το μέλλον μας και τόσα άλλα προβλήματα της καθημερινότητας μας.
Θα δούμε την οικογένεια μας. θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά. Θα μιλήσουμε με φίλους που χάσαμε. Θα κάνουμε καινούριους. Θα έρθουν νέα πρόσωπα στην οικογένεια μας άλλα μπορεί και να αποχαιρετίσουμε οριστικά κάποια αγαπημένα μας πρόσωπα.
Εγω προσωπικά εύχομαι σε όλους να περάσετε καλά. Και όταν επιστρέψετε να μην ξεχάσετε αυτήν την αστερόσκονη που μας περιτριγυρίζει και τελικά πέφτει πάνω μας όλο τον Δεκέμβριο.
Δεν είναι υπέροχος μήνας ο Δεκέμβριος;
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.