12 Δεκ 2010

Δελτίο καιρού


Θερμοκρασίες υπό το μηδέν και ασθενείς άνεμοι που δημιουργούν αίσθηση παγετού συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τις τελευταιές μέρες στην πόλη της Καστοριάς. 







Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στους δρόμους της πόλης και στο Μανιάκι οπού ζούν και διαμένουν οι περισσότεροι φοιτητές. Ο καιρός δεν αναμένεται να βελτιωθεί σημαντικά τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικότερα, για σήμερα Κυριακή η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 3 βαθμούς Κελσίου ενώ απο τα ξημερώματα της Δευτέρας και καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας προβλέπονται χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι παραμένουν στην ένταση των προηγούμενων ημερών 1 - 2 μπορόρ. Οι θερμοκρασίες ύπο το μηδέν και ο παγετός θα συνεχιστούν κατα την διάρκεια όλης της εβδομάδας.  Για περισσότερα νέα για τον καιρό και για τα θέματα που σας αφορούν, μείνεται συντονισμένοι...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.