26 Ιαν 2011

Ελεος με τα κινητά και τα handsfree στην εξεταστική


Για να μπει ένα μηχάνημα που θα τα κλείνει όλα...




...και θα σας πω εγω. Το ΤΕΙ πρέπει να αγοράσει μηχανήματα που θα εμποδίζουν την λειτουργία του κινητού. Να δω μετά πως θα περνάνε μαθήματα κάποιοι συμφοιτητές μου.
Αναγνώστης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 σχόλια:

  1. Η συγκεκριμένη τακτική πραγματικά είναι ότι χειρότερο για όλους μας. Στενοχωριέμαι πραγματικά για όσα ακούω και βλέπω να γίνονται στο ΤΕΙ. Μας προσβάλει όλους. Είναι άδικο για τα παιδιά που διαβάζουν και έρχονται οι μάγκε/σες με την τεχνολογία σύμμαχο τους. Καταδώστε τους όλους. Δεν μπορει να θεωρούν 100 άτομα που γράφουν μαζι τους μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΓ: Και οι ψείρες είναι μέσα στο παιχνιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το πράγμα είναι μεγάλη που..ια που κάνουν μερικοί.. Μετά σου λέει έχω πτυχίο και δεν βρίσκω δουλειά...

    Κουκούλα και δάχτυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαφέστατα εχει δίκαιο ο αναγνώστης. Πρέπει να μπουν τέτοια μηχανήματα. Είναι κατάφορη αδικία για όλους. Ισως πρεπει να το προτείνουμε ως φοιτητές γιατι οι παρατάξεις δεν βλέπω να κάνουν κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημειώσεις είναι, δεν νομίζω ότι είναι κάτι το κακό, ο καθένας μπορεί να δώσει τις σημειώσεις του στον άλλο αν θέλει..

    Φυσικά και οι παρατάξεις πρέπει να κάνουν κάτι για το θέμα αλλά δεν το κόβω να κάνουν και τίποτα αυτοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι παρατάξεις εχουν προμηθευτεί αυτά τα εργαλεία τυπου ψειρας. Το διαδίδουν παντου. Εδώ ατομα μεσα από το ΔΣ των φοιτητων γραφουν στο facebook ότι το κανουν μου κανεις πλακα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ, πως οποιοδήποτε μέσο υποκλοπής γνώσεων δεν είναι σωστό.Πολλοί συμφοιτητές μας, εργάζονται για να μπορέσουν να επιβιώσουν κ ταυτόχρονα για να σπουδάσουν, έτσι ώστε να χρησιμοποιούν κάθε μέσο που τους δίνει την δυνατότητα να περάσουν τα μαθήματα.Θεωρώ πως είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ότι θέλει.Είμαι σίγουρος, πως κανένας δεν πήρε πτυχίο πανω από 5 κάνοντας σκονάκια.Τώρα, γιατί ορισμένοι που διαβάζουν φοβούνται τόσο πολύ δεν μπορώ να το καταλάβω.

    Ο Αρτέμης Μάτσας, έχει μείνει στην ιστορία ως ένα μισητό πρόσωπο.THINK ABOUT IT

    DIDIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρχικα είναι παράνομο. Αρα ότι και να πουμε εγω προσωπικά δεν θα δεχτω ο διπλανός μου να παρει ουτε ένα 5 από την στιγμη που εγω διαβασα για να παρω το 4,5 και να κοπώ. Με αυτές τις ‘τεχνολογίες’ δεν χρειάζεσαι καν να πατήσεις στο μαθημα. Δουλευουν για να παρουν πτυχίο!!! Δλδ οσοι δουλευουν πρεπει να το παρουν με παράνομους τροπους και εις βάρος των ‘νόμιμων’ συμφοιτητών τους; Αυτόν τον ελληνικό τροπο σκέψεις δεν τον καταλαβαίνω. Να βολευτώ εγω και να ειμαι αδικος απέναντι σε ολους τους αλλους. Δεν είναι τυχαίο που οι παρατάξεις τα αγοράζουν με το τσουβάλι. Αυτές θα επρεπε να ενδιαφέρονται για το κοινο καλο των φοιτητών αλλα αυτές είναι που προωθούν αυτές τις μεθόδους. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    Προσωπικά όποιος από τους υπευθυνους με καλέσουν για να τους πω πληροφορίες με σκοπό να βάλουν το σύστημα στο ΤΕΙ θα το κανω με μεγάλη χαρά. Μην σου πω ότι θα βρω και χορηγούς για το σύστημα.

    Ο Ματσας ηθοποιός δεν ήταν! Στους ρόλους του παιζει τον χαφιε. Οκ το δεχομαι αυτό. Δλδ όχι μονο θα πρεπει να δέχομαι την αδικία εις βαρος μου θα πρεπει να τον καλύπτω κιόλας;

    teikastoria.blogspot.com0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.