17 Ιαν 2011

Ο κανονισμός των εξετάσεων από το τμήμα πληροφορικής και τεχνολογίας υπολογιστών

Ψάχνοντας καλύτερα χτες όλες τις ιστοσελίδες των τμημάτων σκοντάψαμε πάνω στον κανονισμό των εξετάσεων του τμήματος πληροφορικής και τεχνολογίας υπολογιστών. Πριν πάτε να δώσετε κάποιο μάθημα ρίξτε μια ματιά στον κανονισμό. Σε όποιο τμήμα και να είστε πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν. 




Ας δούμε πιο ειδικά κάποια κομμάτια του κανονισμού:
  • Η απομάκρυνση επιτηρητή από την αίθουσα εξετάσεων μπορεί να είναι μόνο ολιγόλεπτη για κάποιο ειδικό λόγο και μόνο με άδεια του εισηγητή.
Ναι εδώ γελάσαμε όπως ακριβώς γελάτε και εσείς τώρα. Όχι μονο άδεια δεν ζητάνε από τον εισηγητή αλλα φεύγουν από την αίθουσα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  • Απαγορεύεται αυστηρώς το κάπνισμα, ο καφές και η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Μόνο για τους φοιτητές η και για τους επιτηρητές; Γιατί το να χτυπήσει το τηλέφωνο και να βγει έξω αφήνοντας τον άλλο επιτηρητή μόνο είναι καλό για να αντιγράψουν κάποιοι συμφοιτητές μας αλλα δεν είναι δίκαιο για τους άλλους.

  • Η μη τήρηση του παραπάνω κανονισμού εξετάσεων από τους εισηγητές και επιτηρητές θα θεωρηθεί από τη διοίκηση του ιδρύματος ως ελλιπής προσφορά εκπαιδευτικής εργασίας.
Δεν είδαμε μέχρι τώρα να υπάρχουν άτομα που θα προσέχουν αν οι εισηγητές κάνουν σωστά την δουλειά τους. Τι περιμένουν στα ΄΄τμήματα΄΄ ότι ο εισηγητής θα δώσει τους συναδέλφους τους επιτηρητές στην διοίκηση?

Πηγή


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.