27 Ιαν 2011

Θέλετε να εγκατασταθουν στο παράρτημα μηχανήματα που θα εμποδίζουν τα νέας τεχνολογίας σκονάκια, κόβοντας το σήμα στα κινητά σε περίοδο εξεταστικής?






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 σχόλια:

  1. Θέλετε το ΤΕΙ να γίνει big-brother?
    Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα γινει big brother αν μπει ένα μηχάνημα που θα κόβει το σήμα στα κινητά σε περίοδο εξεταστικής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εννοώ αυτό.
    Αν γίνει αυτό που λέτε σε λιγό καιρό θα μας βάλουν τσιπάκι και θα υπάρχουν κάμερες στο ΤΕΙ.

    Όποιος θέλει να κάνει αυτά τα νεας τεχνολογιας σκονακια που λετε,κακο του κεφαλιου του..

    Δεν ειναι φυλακη το ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φίλε elliniki-mousiki τα πάρα λες καθώς αυτά τα μηχανήματα δεν κάνουνε υποκλοπές , και ποίος είπε για chipakia; .

    μακάρι να ήταν μόνο τα hands-free εδώ άλλος βγαζει netbook και ο καθηγητής δεν λέει τίποτα ;είμαστε σοβαροί;

    καταρχάς στα εργαστήρια πρέπει να υπάρχει διακόπτης που να κλίνει το δίκτυο. γιατί υπάρχουνε και τα μαιλ και χίλιοι δυο τρόποι ...

    Δεν γίνετε απλός να σταματήσουνε οι καθηγητές να είναι τόσο χαλαροί;πιο απλό είναι .. ( δεν λέω υπάρχουνε και άλλοι που δεν στην χαρίζουνε άλλα είναι λίγοι.. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι κακο που κεφαλιού του γιατι το μονο κακο που κανει είναι σε ολους τους αλλους. Το αποτελεσμα του poll μεχρι τωρα δειχνει ξεκάθαρα ότι ΟΛΟΙ τα χρησιμοποιούν. Εδώ και αν δεν βγαίνει θεμα. ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ. Είναι τεράστια ντροπή.

    Στα εργαστήρια φυσικά θα έπρεπε να κλείνει το ιντερνετ.

    Θα πρεπει οι καθηγητες, οι επιτηρητές και φυσικα η διοίκηση να το παρει σοβαρα το θεμα από την επόμενη εξεταστική (τουλάχιστον). Ας κανει ένα βημα για να γινουν πιο δίκαιες οι εξεταστικές για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε ελλαδάρα.... Οτι μηχανήματα και να υπάρχουν οι φοιτητές θα βρουν τρόπο να κλέψουν αν θέλουν...
    Πτυχιο=σκονάκι+φραπές
    και το λέει καποιος που διαβάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάθε μέσο αντιγραφής παιδιά είναι σίγουρα κάτι που ενοχλεί κυρίως τους φοιτητές οι οποίοι έχουν "φάει" ώρες διαβάσματος για να περάσουν τα μαθήματα!!για αυτό το λόγο όμως υπάρχουν οι επιτηρητές που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής!!είναι κοινό μυστικό ότι οι περισσότερες κοπέλες(λόγο κόμμωσης) φορούν "ψείρες" αλλά και handsfree. Σε μια άλλη δημοσίευση διάβασα ότι οι παρατάξεις έχουν προμηθεύσει κάποιους φοιτητές με ψείρες...ρε παιδιά το ότι έχουν αγοράσει οι ίδιοι είμαι σίγουρος πως δεν τα αγόρασε ούτε η ΔΑΠ αλλά ούτε και η ΠΑΣΠ!παρόλα αυτά είμαι σύμφωνος στη συγκεκριμένη ψηφοφορία και ως παλιός πρόεδρος Δ.Σ φοιτητών και υπεύθυνος πόλεως της ΔΑΠ θα προτείνω στα παιδιά να συζητηθεί το ενδεχόμενο να μπουν μηχανήματα! Γ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αναφορά εγινε στις παρατάξεις γιατι εμενα προσωπικά με ενοχλει ατομα των των παρατάξεων να τα χρησιμοποιούν. Και ναι το εχω δει με τα ματια μου. Είναι άλλο να βλεπεις να το χρησιμοποιούν απλοι φοιτητές και άλλο να το χρησιμοποιούν φοιτητές που είναι και στις παρατάξεις. Και αυτό γιατι αυτά τα ατομα θα επρεπε να είναι τα πιο δίκαια. Φανταζομαι το καταλαβαίνεις. 200-300 ευρω δεν είναι τεράστιο ποσό. Ας κανουν ένα βημα οι παρατάξεις μαζι με το ΤΕΙ να βγει και κατι καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. PS:Δεν αναφέρθηκε ότι παρατάξεις τα αγοράζουν. Αναφέρθηκε ότι παιδιά των παρατάξεων τα χρησιμοποιούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.