13 Οκτ 2011

Έλεος με τις αφίσες



Πρώτο έτος στο ΤΕΙ Καστοριάς, αφηχθείσα από άλλο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας. Μπαίνοντας μέσα στο κεντρικό κτήριο προκαλεί εντύπωση πώς άλλο ένα κτήριο ελληνικού πανεπιστημίου είναι τόσο φροντισμένο, χωρίς γκράφιτι στους τοίχους (του εσωτερικού χώρου πάντα γιατί ο εξωτερικός δεν τα πάει και τόσο καλά στον συγκεκριμένο τομέα) και χωρίς να έχουν επιμεληθεί την διακόσμηση οι φοιτητηκές παρατάξεις...

Έρχεται, λοιπόν, αισίως η μέρα να κάνεις το πρώτο σου εργαστήριο. Μπαίνεις στο κτήριο και το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι να σε χαιρετάνε πανώ και αφίσες των φοιτητικών παρατάξεων (μηδεμίας εξαιρουμένης!) άτσαλα τοποθετημένα να παραβιάζουν κάθε αίσθηση αισθητηκής που έχει απομείνει μετά την έξοδό σου από το κυλικείο. Και απορώ πώς απαιτούμε από τη διοίκηση του ΤΕΙ και το κράτος να μας σεβαστεί αν εμείς οι ίδιοι δεν σεβόμαστε τον χώρο στον οποίο (θεωρητικά) περνάμε ένα μεγάλο μέρος της μέρας μας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.