16 Οκτ 2011

Γεύμα μετά....μύγας


Σε ένα τομέα όπου η υγιείνη είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, η υπευθυνότητα φαντάζει αμελητέα. Η δωρεάν σίτιση πολλών φοιτητών συνοδευέται με τη παρέα νεκρών...



...μυγών που βρέθηκαν σε αρκετά από τα τραπέζια και τις καρέκλες της φοιτητικής εστίας στη Καστοριά. Ακούγεται τρομακτικό αφου μεγάλο ποσοστό φοιτητών τρέφεται αποκλειστικά από την φοιτική εστία και ειδικά μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα όπου τα οικονομικά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σχεδόν σε κάθε οικογένεια. Επίσης θα πρέπει να μας προβληματίσει ο λόγος που ενδεχομένως αυτοκτονούν οι μύγες μέσα στο χώρο. Μήπως ο υπεύθυνος πρέπει να πάρει κάποια μέτρα για αυτό; Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 σχόλια:

  1. Λόγω της απολύμανσης αυτοκτονούν οι μύγες. Δεν ξέρω με τι ακριβώς απολυμαίνουν, αλλά από αυτό ψοφάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε χώρος εστίασης έχει την υποχρέωση από τον ΕΦΕΤ μια φορά τον χρόνο να κάνει απολύμανση. Όχι κάθε εβδομάδα. Και αν χρησιμοποιούν σπρέι είναι ακόμα χειρότερο το θέμα. Να χρησιμοποιούν σήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.