Υλικά:
- 4 κουταλιές πελτέ ή χυμό ντομάτας (μισό ή όλο ανάλογα το πόσο θέλουμε)
- Αλάτι, πιπέρι, κύμινο, κανέλα, κνόρ κότας (ανάλογα με το γούστο του καθενός)
- Μια με δύο σκελίδες σκόρδο
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις τέσσερις κουταλιές πελτέ με 2 κούπες νερό ή και περισσότερο, ανάλογα το πόσο θέλουμε (ή τον χυμό ντομάτας χωρίς νερό) και το κνόρ. Προσοχή: Αν βάλουμε πελτέ και νερό, βάζουμε και μισή κουταλιά ζάχαρη.
Όταν αρχίζει να βράζει προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα το κύμινο και το σκόρδο.
Η σάλτσα είναι έτοιμη μόλις πάρει βράση και τα υλικά αναμιχθούν καλά!
Καλή σας επιτυχία και καλή όρεξη!!
http://my.aegean.gr/
article:2820
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.