Υλικά
1 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
4 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό
1,5 κουταλιά μπέϊκιν πάουντερ
1 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
4 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό
1,5 κουταλιά μπέϊκιν πάουντερ
1 φλιτζάνι γάλα
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 C
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μία φόρμα κέικ με ένα πινέλο
Βάζετε σε ένα μπολ το βούτυρο και το χτυπάτε με το μίξερ να μαλακώσει και να πάρει ένα άσπρο χρώμα
Προσθέτετε τη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο
Κοσκινίζετε μαζί το αλεύρι και το μπέϊκιν πάουντερ
Προσθέτετε στο βούτυρο τα αυγά χτυπώντας στο μίξερ συνεχώς
Προσθέτετε το αλεύρι και το γάλα
Χτυπάτε να γίνει το μείγμα λείο
Ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα ομοιόμορφα
Ψήνετε για 60 λεπτά περίπου
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 C
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μία φόρμα κέικ με ένα πινέλο
Βάζετε σε ένα μπολ το βούτυρο και το χτυπάτε με το μίξερ να μαλακώσει και να πάρει ένα άσπρο χρώμα
Προσθέτετε τη ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να γίνει το μείγμα λείο
Κοσκινίζετε μαζί το αλεύρι και το μπέϊκιν πάουντερ
Προσθέτετε στο βούτυρο τα αυγά χτυπώντας στο μίξερ συνεχώς
Προσθέτετε το αλεύρι και το γάλα
Χτυπάτε να γίνει το μείγμα λείο
Ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα ομοιόμορφα
Ψήνετε για 60 λεπτά περίπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.