17 Δεκ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκλονισμένοι από την τρομερή είδηση του ειδεχθούς εγκλήματος που διαπράχθηκε σε βάρος της φίλης και συμφοιτήτριας μας Ανδριάνας, προσπαθούμε να αποδεχθούμε την αδιανόητη πραγματικότητα.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους συγγενείς της άτυχης φίλης μας.
Λυπούμαστε πάρα πολύ που έφυγες από κοντά μας τόσο νωρίς και με αυτόν τον φρικτό τρόπο, αλλά ελπίζουμε πως πλέον υπάρχεις σε έναν καλύτερο κόσμο.
Καλό ταξίδι Ανδριάνα! Θα σε θυμόμαστε πάντοτε με τις καλύτερες αναμνήσεις και θα υπάρχεις πάντα κοντά μας στην σκέψη μας και στην καρδιά μας!



Υ.Γ.: ΑΙΤΗΜΑ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ Δ.Σ. ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Μετά την είδηση του τραγικού συμβάντος της στυγερής δολοφονίας της συμφοιτήτριας μας Ανδριάνας Γαρδικιώτη, αιτούμαστε/προτείνουμε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό ώστε να τοποθετηθεί εκκλησάκι στον τόπο όπου ανευρέθηκε η σωρός της καθώς και να τελεστεί σε αυτό τρισάγιο έπειτα από την τοποθέτηση του.

Πηγή: dapkastorias.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.