7 Ιουν 2011

Κατάληψη στα ΤΕΙ Ρεθύμνου

Ο Σπουδαστικός Σύλλογος του ΤΕΙ Ρεθύμνου με απόφαση Γενικής Συνέλευσης τελεί υπό κατάληψη από Δευτέρα 6 Ιουνίου μέχρι Τετάρτη 8 Ιουνίου αντιδρώντας στην πρόσφατη Υπουργική απόφαση, που ισχύει για όλα τα ΤΕΙ της χώρας, η οποία ορίζει την πρόσληψη έκτακτων-ωρομισθίων καθηγητών ανά τμήμα. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως τα τμήματα τα οποία έχουν 15 μέλη Ε.Π, (μόνιμους καθηγητές) δεν θα μπορούν να προσλάβουν νέους. Για τα τμήματα τα οποία έχουν λιγότερους από 15 μέλη Ε.Π θα προσλάβουν ελλειπή αριθμό καθηγητών.
Απόφαση για κατάληψη



Εμείς ως Σπουδαστές του ΤΕΙ Ρεθύμνου αποφασίσαμε να στηρίξουμε τις συγκεντρώσεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα και να τις μαζικοποιήσουμε με την παρουσία μας. Καλούμε όλο το ρεθυμνιώτικο λαό να αντιδράσει και να ξεσηκωθεί απέναντι σε όλα αυτά καθώς και να στηρίξει τις κινητοποιήσεις μας για να μην κλείσει το ΤΕΙ Ρεθύμνου.

Διεκδικούμε

1. Κατάργηση της υπουργικής απόφασης
2. Μονιμοποίηση των καθηγητών και νέες προσλήψεις
3. Αξιοπρεπή χρηματοδότηση για την εκπαίδευση
4. Λύση στο κτιριακό
5. Όχι στο νέο πολυνομοσχέδιο
6. Όχι στο μνημόνιο
7. Δημόσια δωρεάν παιδεία για όλους και όλες.

Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Ρεθύμνου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.