3 Ιουν 2011

Ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Καστοριάς


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εν αντιθέσει με τους λυπημένους συναδέλφους της Π.Α.Σ.Π. εμείς χαιρόμαστε που αποφάσισαν να εμφανιστούν στον χώρο του Ιδρύματος μας έπειτα από τρεις εβδομάδες (από την ημέρα των εκλογών, στην οποία έλαμψαν ως διάττοντες αστέρες μετά από 2 χρόνια απουσίας). Προσπάθησαν –έστω και με απώτερους σκοπούς– να δώσουν απαντήσεις ώστε να δικαιολογήσουν αν μη τι άλλο παρά τον ανυπέρβλητο εγωκεντρισμό τους, χάρη στον οποίο το Ίδρυμά μας παραμένει ¨ΑΚΕΦΑΛΟ¨ στερούμενο παντός είδους εκπροσώπησης σε διοικητικά θέματα.


Αγαπητοί φίλοι της Π.Α.Σ.Π. αναφέρεστε στο ακαδημαϊκό έτος 2006/2007. Αρκεί να σας υπενθυμίσουμε πως το τότε Δ.Σ. είχε συγκροτηθεί βάση πλειοψηφίας, της θεμελιώδους αρχής της Δημοκρατίας, την οποία δε διακρίνετε να συμπαθείτε και τόσο. Μετά το πέρας των φετινών εκλογών και τη διεξαγωγή του πρώτου Δ.Σ., αφού δεν υπήρχε το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, έχουμε προτείνει λύσεις τις οποίες δεν αποδέχεστε ώστε να ανατεθούν οι θεσμικές θέσεις του Δ.Σ. στα μέλη αυτού. Δημιουργώντας έτσι για άλλη μια φορά πρωτοφανείς καταστάσεις στο Ίδρυμα μας.
Το θράσος σας δεν έχει όρια. Τολμάτε και κάνετε λόγο για αμφιβολίες περί ικανότητας των εκπροσώπων μας στο Δ.Σ.. Ντροπή σας! Μιλάτε τη στιγμή που έχετε χάσει πρακτικά χρόνων. Μιλάτε τη στιγμή που παρουσιάζετε ένα άδειο ταμείο του Δ.Σ. μιας και δεν καταφέρατε (όπως ισχυρίζεστε) να εισπράξετε το ακριβές προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό από τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στα οποία είχαν διεξαχθεί τα πάρτι του Δ.Σ. και τα οποία εσείς είχατε προτείνει αποκλείοντας τις αποδεδειγμένα φερέγγυες προτάσεις μας. Επίσης σπαταλήσατε-καταχραστήκατε το σεβαστό ποσό των 300 ευρώ του ταμείου του Δ.Σ. για να επιβεβαιώσετε ανεπιτυχώς τις τυχοδιωκτικές επιδιώξεις της Π.Α.Σ.Π. . Βρισκόσασταν συνεχώς απροετοίμαστοι και ανεπαρκέστατοι σε οποιοδήποτε συμβάν απαιτούσε την παρέμβαση του Δ.Σ.. Μάλλον θα έπρεπε να κρίνετε εσείς πρώτοι καλύτερα τους εκπροσώπους σας στο Δ.Σ. περί δυνατότητας και ικανοτήτων αν και χρόνια τώρα μας έχετε πείσει πως δεν έχετε να επιδείξετε κάτι καλύτερο.
Προκαλούμε την παράταξή σας να δείξει επιτέλους στο Φοιτητικό μας σύνολο τα έργα που υλοποίησε τουλάχιστον τα τελευταία 2χρόνια. Επί δύο συναπτά έτη ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΩΝ από το Δ.Σ. και όχι μόνο. Παρουσιάσατε πλήρως τις διεκδικήσεις σας και τις πρεσβεύσεις σας στο Δ.Σ. καθώς και στους συμφοιτητές μας μονάχα στα 4 σας δάχτυλα! Δεν προσπαθήσατε έστω και στο ελάχιστο για το οτιδήποτε. Ήσασταν, είστε και θα είστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!
Ευτυχώς ακόμη και για εσάς φροντίζαμε και φροντίζουμε εμείς, ως η ανέκαθεν ΕΝΕΡΓΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΜΑΣ η οποία και θα συνεχίσουμε να είμαστε για πολλά χρόνια ακόμα. Πάντα θα συνεχίζουμε ως συνοδοιπόροι στο πλευρό του κάθε σπουδαστή, προσφέροντας λύσεις στα καθημερινά του προβλήματα, ώστε το Ίδρυμα μας να μην περιέλθει στην κατάσταση της ανοικοκύρευτης παράταξης σας, η οποία το μόνο που επιτυγχάνει είναι να ακολουθεί πιστά τα χνάρια και τις γραμμές του πολιτικού της φορέα.
Εννοείται πως μιλάμε σαν Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς! Στην Καστοριά βρισκόμαστε αν σας διαφεύγει…!!! Είμαστε κομμάτι της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΝΙΚΟΦΟΡΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ εδώ και 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. Της παράταξης που από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας της διέπεται από δικό της ΑΥΤΟΝΟΜΟ καταστατικό.
Βεβαίως θυμάστε ακόμη ότι μέχρι και πριν από 4 χρόνια ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑ.Σ.Ο.Κ.(και απ’ ότι διαφαίνεται δεν έχετε απογαλακτιστεί στον οποιονδήποτε βαθμό) !!!
Κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στην νέα Γραμματεία Πόλεως της Π.Α.Σ.Π. , ελπίζοντας πως φέτος θα πραγματοποιήσει την διαφορά… και θα κάνει έστω την προσπάθεια να βρεθεί στο πλευρό των σπουδαστών.

Υ.Γ.: Ευτυχώς που δεν ξεχνάτε… Δυστυχώς που θυμάστε ότι θέλετε…, όπως θέλετε… και μοναχοί σας χαίρεστε…!!!

Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.