2 Νοε 2011

Ισχυρό χτύπημα των Kondor & Delirium στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


Νέο ισχυρό μήνυμα με πολιτικές προεκτάσεις διατύπωσαν οι hackers Kondor και Delirium με χτύπημα που πραγματοποιήσαν στην Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας [ee.uth.gr]. Σύμφωνα με μήνυμα που κοινοποιήθηκε στο SecNews, οι hackers απέκτησαν πλήρη πρόσβαση στους εξυπηρετητές της επιτροπής του Πανεπιστημίου ενώ προχώρησαν και σε ανάρτηση μηνύματος με πολιτικές προεκτάσεις...



Στο μήνυμα τους οι Kondor και Delirium τοποθέτησαν περιπαικτικές φωτογραφίες-φωτομοντάζ των Γεωργίου Παπανδρέου, Άννα Διαμαντοπούλου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Θεόδωρου Πάγκαλου και Ανδρέα Λοβέρδου. Επιπλέον αναφέρονται και στον μαθητή που «μούτζωσε» κατά την διάρκεια της παρέλασης τους επισήμους αναφέροντας «μην τολμήσετε να πειράξετε τον μαθητή». Μάλιστα οι hackers ενημερώνουν στο μήνυμα τους ότι «άντλησαν απόρρητα έγγραφα για μυστικά κονδύλια,τηλέφωνα καθηγητών και μαθητών,διευθύνσεις οικιών καθώς και τραπεζικούς λογαριασμούς του Πανεπιστημίου και της Alpha Bank είναι στην διάθεση τους. Όλα τρύπια». Δεν κοινοποιήθηκαν στην συντακτική ομάδα του SecNews τέτοια στοιχεία, όποτε μεταδίδουμε την συγκεκριμένη πληροφορία αποκλειστικά κατά δήλωση των Hackers. 
Πηγή: www.secnews.gr Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια:
* Σχολίασε και πες μας την γνώμη σου για κάθε ανάρτηση ξεχωριστά.
* Τα σχόλια δεν έχουν την μορφή απάντησης στην ανάρτηση μας, αλλά σχολιασμού του θέματος πάντα από την δική σας οπτική γωνία.
* Το σχόλιο σας μπορεί να το προσπεράσουμε κατά λάθος για αυτό αν έχετε οποιαδήποτε ένσταση με την ανάρτηση το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μας στείλετε e-mail.
* Υβριστικά και άσχετα σχόλια με την ανάρτηση θα διαγράφονται.
* Μην διαγράφετε τα σχόλια σας μετά την ανάρτηση τους.
* Θα χρειαστείς έναν λογαριασμό Google για να μας αφήσεις ένα σχόλιο.